Saarijärven Käyttökoirat Ry on pieni, aktiivisesti toimiva yhdistys. Se on perustettu vuonna 1993. Hallinnosta vastaa johtokunta, johon kuuluu puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi 6 jäsentä. Kaikki yhteiset asiat käydään läpi ja niistä päätetään johtokunnan kokouksissa, mm. uusien jäsenten yhdistykseen hyväksyminen. Jäseniä on Saarijärvellä ja lähikunnissa. Kaikki toiminta toteutetaan talkoovoimin ja jäseniltä edellytetäänkin reipasta asennetta ja osallistumista, kultakin mahdollisuuksiensa mukaan. Jos olet kiinnostunut liittymään yhdistykseemme jäseneksi, ota reippaasti yhteyttä, tule treeneihin ja tutustumaan meihin!

Tarjoamme arkitottelevaisuuskoulutusta kurssimuotoisena sekä meillä käy kerran tai pari vuodessa ulkopuolisia kouluttajia pitämässä ns. tehoviikonloppuja. Tiedot tulevista koulutuksista löytyvät aina tapahtumasivulta sekä facebookista. Pääpaino on jäsenten treenimahdollisuuksien ylläpitämisessä ja koulutuksia pidämme harvakseltaan. Pentu-, toko-, rallytoko- tai agilitykursseja emme järjestä. Alueellamme toimii kaksi muutakin yhdistystä, joilla enemmän koulutustoimintaa Tehotassut & Saarijärven Seudun kennelkerho

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia yhteistyössä alueen muiden kerhojen, oppilaitosten ja liikkeiden kanssa, sekä olemme vastaavasti mielellämme mukana muiden tapahtumissa. Palveluskoirakisojen lisäksi on tarjolla vähemmän virallista koiratoimintaa, esimerkkinä Match-showt. Myös koulutusta on kotikoiran arkitottelevaisuuden perusteista voittajaluokan palveluskoiralajien yhteistreeneihin asti. Uudet harrastajat ovat aina tervetulleita ja mielellään kasvattaisimme joukkoamme. Lisää osallistumista kaivataan, niin ohjaaja- kuin harrastajapuolellekin!

Meillä koiria treenataan ja koulutetaan ilman väkivaltaa tai kipua tuottavia apuvälineitä. Positiivisin menetelmin koulutettu koira ei stressaa, sählää tai ole ahdistunut ja suoriutuu pyydetyistä tehtävistä iloisesti ja tarmokkaasti, ollen hyväntuulinen ja hyvinvoiva!

Tästä löydät Saarijärven Käyttökoirien järjestämien kisojen tuloksia, sekä koirakoidemme tuloksia muualla maailmalla!

Vanhemmat tulokset

Uudemmat tulokset

Vuoden 2019 jäsenmaksut: Jäsenmaksu 15€/hlö, perheen muut jäsenet 5€/hlö
Jäsenmaksuohjeet lähetetään jäsenille maaliskuun kerhokirjeessä. Emme lähetä maksumuistutuksia, huolehdithan jäsenmaksun maksusta! Jos et ole varma oletko maksanut jäsenmaksusi, asiaa voi tiedustella rahastonhoitajalta. Muista käyttää viitenumeroa maksaessa jäsenmaksua!