Yhdessä Enemmän -messut 11.3 & tulevia tapahtumia päivitetty

Tervetuloa seuraamaan palveluskoiranäytöksiämme Yhdessä Enemmän -messuille lauantaina 11.3 Saarijärven monitoimihallille!

Näytöksiä järjestämme päivän mittaan kaksi kappaletta piha-alueella ja sisätiloissa meillä on pieni osasto, jonne voitte tulla juttelemaan seuramme toiminnasta ja kertomaan ehdotuksianne tulevaan koulutus- sekä tapahtumatarjontaamme. Taikka ihan vaan rapsuttamaan koiria! Paikalla olemme klo 10-16, pöydässä numero 8!

Palveluskoiranäytökset ulkona sisäpihalla klo 12:15 & 15:15. Tule myös osallistumaan rodun tunnistuskilpailuun klo 13:15, jonka järjestämme yhdessä SSKK:n kanssa!

  • Lisäksi tapahtumat -osioon on nyt lisätty loppuvuoden osalta kaksi tulevaa hakukoulutusta (touko- ja syyskuussa), avoimet ovet-tapahtuma (toukokuussa) arkitottelevaisuuskurssi (kesäkuussa) sekä koiranäyttely yhteistyössä useiden alueen toimijoiden kanssa (heinäkuussa). Syksylle on suunnitteilla BH-kokeen järjestäminen sekä jälkikoulutusta. Seuramme järjestää myös haun piirimestaruuskokeet syksyllä.

Julkaissut sjkk

Saarijärven Käyttökoirat ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.