Hakukoe 9.9.2017 – Piirinmestaruus jaettu!

Järjestimme lauantaina 9.9.2017 palveluskoirien hakukokeen. Samalla kilpailtiin Keski-Suomen piirinmestaruudesta. Mukana oli kolme koirakkoa, joista kaksi kilpaili 3- ja yksi 1-luokassa.

Piirinmestaruudesta kamppailivat Liis Tönnov & Kelmi Valtavalta ”Huti”  sekä Anne Majava & Off Line’s Loverdose ”Myy”. Alokasluokan koirakkona oli mukana SJKK:n omat Saija ja Off Line’s Mind Game ”Helka”!

Hakuosuus oli melko haastavassa maastossa ja silti kaikki ukot löytyivät. Esineruudun pohjakaan ei ollut helpoimmasta päästä, mutta kaikki tarvittavat lelut päätyivät ohjaajille saakka. Tottelevaisuusosuus järjestettiin tuttuun tapaan Kusiaismäen kentällä, jossa nähtiin neljä hienoa suoritusta. Saija ja Helka saivat tottikseen nollakoiraksi Pikin ohjaajansa Tanjan kanssa.

Päivän suoritusten jälkeen Keski-Suomen hakukokeen piirimestaruuden voitti Liis ja Huti. Hopealle pääsi Anne Majava koiransa Myyn kanssa. Alokasluokan koirakko Saija & Helka lähtivät kotiin erinomaisen tuloksen kera!

Suvi arpomassa kilpailijanumeroita
Piirimestarit 2017
Off Line´sin tytöt

 

Julkaissut sjkk

Saarijärven Käyttökoirat ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.