Arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssi

IMG_20180415_103937771

Nyt se on suoritettu! Nimittäin Palveluskoiraliiton alaisuudessa järjestetty arkitoko-ohjaajien koulutus. Kahtena viikonloppuna meillä oli tiiviitä koulutuspäiviä Lauka-hallilla, Vaajakoskella.

Kurssilla käytiin lävitse koirien oppimista, ilmeitä ja eleitä sekä muuta perustietoa koirista. Tämän lisäksi opiskeltiin koiran ohjaajien kouluttamista ja keskusteltiin runsaasti koirien kouluttamisesta ja arkisista ongelmista, joihin kukin oli törmännyt. Meillä oli aivan mahtava kouluttaja, Heli Herranen, joka on kouluttanut kaikenlaista koiriin liittyvää jo noin 20 vuotta.

Toisena viikonloppuna saatiin hallille harjoituskoiria ja ohjaajia. Pienissä ryhmissä vedimme koirakoille kahtena päivänä tunnin mittaiset treenituokiot, kerättiin palautteet ja käytiin treenit lävitse vielä yhdessä! Saatiin hyviä vinkkejä treenitehtäviin ja esmierkiksi siihen, kuinka paljon on hyvä tehdä yhden treenin aikana. Aivan mahtava kurssi!

Kurssiin liittyen onkin sitten pidettävä 10 kerran arkitokokurssi. Toukokuun alussa aloitamme ensimmäisen viiden kerran kurssin ja heti perään pidämme toisen. Tästä infoa lisää vielä tänään, kunhan saamme kurssi-ilmoituksen valmiiksi!

Terveisin Siiri & Reima

Julkaissut sjkk

Saarijärven Käyttökoirat ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.