Koronakesä 2020

Me koiraharrastajatkin joudumme ottaamaan huomioon koko maailmalaajuisen koronatilanteen. Koska me treenaamme pienissä ryhmissä, jatkamme yhteistreenejä normaalisti turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien. Jos kuulut riskiryhmään tai olet kipeänä, treeneistä kannattaa jäädä pois. Jokainen kantaa vastuun itsestään ja omasta terveydestään ja huolehtii, ettei aiheuta tartuntavaaraa muille. Näillä varotoimilla koiraharrastus jatkuu kunnes toisin määrätään!

KIITOKSET TALKOOLAISILLE hyvin sujuneesta jälkikokeesta 6.6.2020! Koe saatiin kunnialla pidettyä erinomaisin järjestelyin poikkeusoloista huolimatta.


MUUTAMA ASIA KESÄÄN LIITTYEN. Mäkäräisaika koettelee niin ihmisten kuin koirienkin hermoja. Samoin puutiaiset ovat saapuneet iloksemme. Kannattaa valita tuote niiltä suojautumiseen koiran elintapojen mukaan. Valinnanvaraa on. Käärmeenpuremaa epäiltäessä ota aina heti yhteys eläinlääkäriin! Lemmikki tarvitsee aina hoitoa klinikalla, kotihoito ei riitä. Autossa koiran turvallisin matkustustapa myös kuumuuden kannalta on häkki. Näin kaikki luukut voi jättää parkissa auki ja ilma pääsee kiertämään. Huolehdi aina myös vettä tarjolle! Järkevintä on kuitenkin jättää koira esimerkiksi kauppareissun ajaksi kotiin!

Lämmintä uintikesää kaikille!

Julkaissut sjkk

Saarijärven Käyttökoirat ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.