Touko- ja kesäkuussa tapahtuu!

Järjestämme kaikille kiinnostuneille avoimen maastopäivän helatorstaina 25.5, tutustumislajeina haku ja jälki. Tervetuloa joko koiran kanssa tai ilman! Mahdollisuus kokeilla molempia lajeja oman koiran kanssa, tai tulla paikalle katsomaan. Tarkoituksena on käydä lajien perusteita hieman läpi ja sitten treenata porukassa (perusharjoitteet).

Sitovat ilmoittautumiset Suville 20.5 mennessä osoitteeseen kurkinen.suvi(a)gmail.com. Laitamme lisää infoa osallistujille sähköpostitse! Tapahtuma on maksuton.

Kesäkuussa alkaa arkitottelevaisuuskurssi torstaisin 1.6 alkaen klo 18:00. Vetäjänä toimii jälleen Reima Parviainen. Ilmoittautumiset: reima.parviainen(a)outlook.com maanantaihin 29.5 mennessä. Kurssikertoja on 5. Kurssille mahtuu 8 koirakkoa ja hinta on 25€/koirakko.

Kesäkuussa (heti kun sää sallii) alkaa Vepe-treenit tiistaisin Tarvaalan rannassa. Ilmoittaudu (tai kysy lisätietoja) kesäkuun alkupuolella Lauralle osoitteeseen laurahautaviita(a)hotmail.com. Hinnat jäsenille 2€/krt ja muille 5€/krt.

Julkaissut sjkk

Saarijärven Käyttökoirat ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.